Natuurlijk Afscheid uitvaartbegeleider natuurbegraven

Uitvaartzorg bij natuurbegraven en duurzaam cremeren

Een goed afscheid is fijn en troostend voor jezelf en je nabestaanden, het helpt iedereen om verder te gaan. Je kunt de door jou gewenste uitvaartbegeleiding bij natuurbegraven van je lichaam of as en bij duurzaam cremeren vooraf vastleggen. Dan kijken we wat jouw ideeën en wensen zijn over je uitvaart en de uitvaartbegeleiding bij natuurbegraven of bij milieuvriendelijk cremeren.

Natuurlijk kun je me bellen als je nú direct voor een afscheid staat en uitvaartbegeleiding zoekt bij natuurbegraven of duurzaam cremeren op 06 38 89 14 04. Bel me en ik kom naar je toe.

Wat er speciaal is aan mijn uitvaartbegeleiding? Ik ben als een liefdevolle gids en weet precies wat er geregeld moet worden en waar de prioriteiten liggen. Ik breng rust, structuur, troost en inspiratie. Maar vooral als je hebt gekozen voor natuurbegraven of duurzaam cremeren en daar echt persoonlijke en warme uitvaartbegeleiding bij zoekt.

Natuurlijk Afscheid uitvaartbegeleider bij natuurbegraven uitvaartbegeleiding
Natuurlijk Afscheid uitvaartbegeleider bij natuurbegraven Moderne hapjes bij uitvaartbegeleiding

Uitvaartzorg anno nú

De tijd dat een uitvaart strak volgens het boekje is geregeld, is voorbij. Vandaag de dag beslis jíj wat het beste bij jou past. Denk dan aan het dragen van je favoriete kleding, een bijzondere afscheidsceremonie bij het natuurgraf, kunstzinnige hapjes of een toost op een favoriete locatie. Bij de uitvaartbegeleiding anno nu zijn al je wensen en ideeën bespreekbaar.

Uitvaartzorg in de natuur

De keuze van de locatie is volledig aan jou. Zo kun je afscheid nemen in de buitenlucht op een locatie waar je graag bent. In je eigen vertrouwde tuin waar de planten met liefde zijn verzorgd? In een vertrouwde boerenschuur waar gewerkt is? Persoonlijker kan het bijna niet. Vraag wat er mogelijk is als uitvaartzorg. 

Natuurlijk Afscheid uitvaartbegeleider bij natuurbegraven Persoonlijke locaties passen bij de uitvaartbegeleiding
Natuurlijk Afscheid uitvaartbegeleider natuurbegraven Uitvaartbegeleiding na de uitvaart

Uitvaartzorg na de uitvaart

Na de uitvaart kan er stilte en leegte zijn. Als alle eerste indrukken zijn bezonken, kom ik graag langs om het afscheid nog eens rustig na te bespreken. En om te overleggen waar ik nog bij kan helpen. Denk dan aan digitale nalatenschap, vragen over rouw of andere zaken. Dit past helemaal bij mijn manier van uitvaartzorg, ik ben er ook voor je na de uitvaart.

Ik sta je graag bij en zorg voor een mooi en liefdevol afscheid. Mijn tarieven van uitvaartzorg zijn transparant en vind je hieronder. Mail me als je hierover door wilt praten.

Leg je laatste wensen vast

Als je niet meer lang te leven hebt of juist volop in het leven staat en nu al nadenkt over je afscheid, dan is het fijn om je uitvaartwensen en ideeën vast te leggen. Dit is prettig voor jezelf en je nabestaanden.
Ik kom graag persoonlijk langs om kennis te maken en rustig door te nemen wat je belangrijk vindt in je afscheid. Vraag hier het gratis boekje ‘Mijn laatste wens’ aan.

Hier wensenboekje aanvragen