Natuurlijk Afscheid verzorgt groene uitvaarten.
Natuurlijk Afscheid verzorgt groene uitvaarten.

Een groene uitvaart

De natuur is de basis van ons leven. Ashes to ashes, dust to dust. Oftewel: we keren allemaal terug naar de natuur. Deze gedachte staat aan de basis van  Natuurlijk Afscheid. Of je nu gaat voor een volledig groene uitvaart op een natuurbegraafplaats of slechts enkele groene elementen wilt verweven in het afscheid: Natuurlijk Afscheid helpt je een groene uitvaart te regelen die bij jou past.

Bert Jansen Venneboer

Mijn passie ligt bij de natuur. Van oorsprong ben ik hovenier. Iets heel anders dan uitvaartbegeleider, maar ook weer niet. Het is mijn innerlijke kompas waar ik naar leef. Jij als nabestaande beslist welke kant de wijzer uitslaat. Ik ben jouw gids in deze moeilijke tijd en help een uitvaart te regelen die zorgvuldig aansluit bij jouw wensen.

Hoop en overlevingskracht

Het blad van de Ginkgo biloba moest het logo van mijn onderneming worden. De unieke boom symboliseert hoop en overlevingskracht. Dit levende fossiel bestond al tijdens de oertijd en was na de atoombom op Hiroshima de eerste boom die weer tot leven kwam. Daarnaast zouden de bladeren goed zijn voor het geheugen. Opdat wij onze overleden dierbaren nooit meer vergeten.

Neem contact op

Bij een Natuurlijk Afscheid past openheid over de kosten. Bekijk hier de tarieven.

Tarieven 2020