Natuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaart Ginkgo

Welkom bij de Showroom van het Leven

Stap binnen in een unieke showroom en ervaar hoe liefdevol het laatste afscheid kan zijn. Hoe natuurlijk je het leven kunt vieren met een duurzame uitvaart. In de maanden september en oktober 2023, nodigen wij je uit onze pop-up store te verkennen en de mogelijkheden te ontdekken.

Natuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaart Welkom in de Showroom van het Leven

Wat kun je verwachten:

🌿 Duurzame Opties: Ontdek een zorgvuldig samengestelde selectie van duurzame en milieuvriendelijke uitvaartproducten, zoals uitvaartkisten van natuurlijke materialen, biologisch afbreekbare urnen en herinneringsartikelen met een positieve impact op onze planeet.

🕯️ Liefdevolle Benadering: Leer over de kracht van een persoonlijke en liefdevolle benadering van afscheid nemen. Ontdek hoe rituelen en herinneringen kunnen bijdragen aan een betekenisvolle rouwverwerking en het vieren van het leven.

🎙️ Inspirerende Lezingen: Neem deel aan boeiende lezingen en workshops over onderwerpen als duurzaamheid, rouwverwerking en het creëren van betekenisvolle afscheidsmomenten. Leer van experts en deel ervaringen met gelijkgestemden.

🌺 Uitvaartwades en Herdenkingsartikelen: Verken prachtige uitvaartwades en persoonlijke herdenkingsartikelen die de essentie van uw dierbaren op een respectvolle en unieke manier vastleggen.

Kom binnen en ervaar hoe Natuurlijk Afscheid kan zijn

We heten je van harte welkom in de “Showroom van het Leven” waar je een betekenisvolle, liefdevolle en duurzame manier van afscheid nemen ontdekt. Laat je inspireren en ontdek hoe we samen een blijvende herinnering kunnen creëren.

Sta springlevend stil bij de dood

Locatie: Heuvel 25c in Oss

Openingstijden: september en oktober 2023

woensdag van 10.00 tot 17.00 uur

donderdag van 13.00 tot 21.00 uur

vrijdag 10.00 tot 17.00 uur

zaterdag 10.00 tot 17.00 uur

Het is ook mogelijk voor een gesprek om op afspraak een bezoek aan de showroom te brengen.

Samen vieren we het leven en koesteren we de herinneringen.

Ontdek onze inspirerende activiteiten


We organiseren diverse boeiende evenementen en bijeenkomsten die gericht zijn op het creëren van betekenisvolle en liefdevolle afscheidsmomenten.

Druk op de knop “Meer informatie” om te zien welke bijeenkomsten er zijn en om de details van elk evenement te bekijken en om je in te schrijven voor de activiteiten die jouw nieuwsgierigheid wekken.