Over Ons

Natuurlijk Afscheid is een uitvaartverzorger met liefdevolle aandacht voor mens en natuur. Graag begeleiden wij je vooraf in je keuzes over de uitvaart. En bij het afscheid zelf in de dagen vóór, tijdens en na de uitvaart. Samen zorgen we ervoor dat alle laatste wensen samenkomen. Liefdevol en persoonlijk afscheid nemen en herdenken staan hierbij centraal. Bijvoorbeeld met speciale afscheidsbloemen, bijzondere symbolen of mooie verhalen die zorgen voor een blijvende en troostende herinnering.

Wij zijn Bert Jansen Venneboer en Anja Sandee en stellen ons hierbij voor.

Natuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaart Bert Jansen Venneboer

Bert Jansen Venneboer

Bert is eigenaar en uitvaartbegeleider bij Natuurlijk Afscheid.

 “Graag begeleid ik je vooraf in je keuzes voor een liefdevol afscheid. Mijn passie als mens ligt in de eerste plaats bij de natuur. Van oorsprong ben ik dan ook hovenier. Dit lijkt iets anders dan uitvaartverzorger, maar is het ook weer niet. Want in de natuur gaat de natuurlijke cirkel van leven en dood altijd door. Of je nu kiest voor een graf in de natuur, je as uitstrooien in je favoriete natuurgebied, ik zorg voor een liefdevol afscheid dat bij jou of je dierbare past. Graag ben ik je gids, steun en toeverlaat in een moeilijke en verdrietige tijd.”

Je bent van harte welkom!

We nodigen je van harte uit vrijblijvend contact met ons op te nemen. Voor als je door wilt praten over een liefdevol afscheid of over een natuurlijke duurzame uitvaart of nú direct al uitvaartverzorging nodig hebt. Wij staan voor je klaar. Wij zijn te bereiken op 06 38 89 14 04 (Bert) of 06 44 82 01 22 (Anja).

Natuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaart Anja Sandee

Anja Sandee

Anja is uitvaartverzorger bij Natuurlijk Afscheid

“Vanuit mijn hart wil ik je begeleiden en de mogelijkheid bieden om een liefdevol en natuurlijk afscheid te regelen dat bij je past. Dat ik je daarin mag begeleiden tot een mooi en waardevol afscheid. Ik ben een goede luisteraar, straal rust uit en geef mensen de tijd en de ruimte om tot een beslissing te komen. Verder ben ik zorgvuldig en heb ik ervaring met het plannen en organiseren.”

“Het is een moeilijk moment wanneer een dierbare is overleden. Juist in deze emotionele tijd is het laatste afscheid een belangrijke stap in het rouwproces en het herinneren van je dierbare. Ik begeleid je bij het afscheid nemen op een informele en betrokken manier. En streef ernaar dat je afscheid neemt op een wijze die bij jou past. Terug kunnen kijken op een mooi, warm, persoonlijk en liefdevol afscheid biedt veel troost. Ik begeleid, adviseer, draag ideeën aan en denk met je mee. Iedere uitvaart is anders, maar aandacht is er altijd vanuit mijn hart.”

“Het blad van de Ginkgo biloba lijkt uit twee gedeelten te bestaan. Prachtige symboliek voor de balans tussen het leven en de dood. Het één kan niet zonder het ander.”

Hoop en overleven

Het blad van de Ginkgo biloba is het symbool van Natuurlijk Afscheid. Waarom? Omdat deze unieke boom hoop en overlevingskracht symboliseert net als Natuurlijk Afscheid. Een mooie anekdote is dat dit de eerste boom was die weer tot bloei kwam na de verwoesting door de atoombom op Hiroshima. Ook zouden de bladeren goed zijn voor het geheugen. Opdat we onze dierbaren nooit vergeten.

Doorpraten over een liefdevol afscheid of over een natuurlijke en duurzame uitvaart?

Verzekering

Ongeacht op welke manier en waar je verzekerd bent begeleiden wij je graag rond jouw uitvaart of bij het afscheid van jouw dierbare. Ben je verzekerd bij Dela, Monuta, Yarden, Ardanta of een andere verzekeringsmaatschappij dan worden de uitvaartkosten afhankelijk van de hoogte van de verzekering (deels) vergoed door deze verzekeringsmaatschappij. Vooraf krijg je van ons een duidelijk overzicht van de kosten en wat daarvan door de verzekering wordt gedekt.

Bij een Natuurlijk Afscheid past openheid over de kosten. Bekijk hier de tarieven.