Natuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaart natuurkist en troostNatuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaart Bert Jansen VenneboerNatuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaartNatuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaartNatuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaart GinkgoNatuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaart GinkgoNatuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaart Ginkgo

Showroom van het Leven

Hoe ziet jouw laatste afscheid eruit? Die indringende vraag stelt de Showroom van het Leven, een Pop-Up Store aan de Heuvel 25c in Oss. Natuurlijk Afscheid wil voorbijgangers verleiden tot een inspirerende ontdekkingstocht naar de betekenis van hún uitvaart. De Showroom van het Leven is geopend in september en oktober van dit jaar 2023.

De tijdelijke winkel is een plaats waar gesprekken worden gevoerd over het belang van een persoonlijk en betekenisvol afscheid. Bezoekers kunnen zich laten inspireren door een zorgvuldig samengestelde selectie van uitvaartproducten, die duurzaamheid en persoonlijke herinnering combineren. Van biologisch afbreekbare urnen tot prachtige uitvaartwades, de pop-up store benadrukt de mogelijkheid om een afscheid te creëren dat recht doet aan het leven.

 

Natuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaart Welkom in de Showroom van het Leven

Natuurlijk Afscheid nodigt iedereen uit de Showroom van het Leven te bezoeken en te ontdekken hoe we samen een blijvende herinnering kunnen creëren.
Meer informatie over de locatie en openingstijden vind je hier:

 

Natuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaart Ingang Showroom van het Leven

Activiteiten in de Showroom van het Leven

Naast uitvaartproducten biedt de showroom een reeks inspirerende lezingen en workshops over onderwerpen als duurzaamheid, rouwverwerking en persoonlijke rituelen. Experts delen hun boeiende kennis en ervaring op deze terreinen.
Hier vind je een overzicht van de activiteiten met de datum en het tijdstip:

Natuurlijk Afscheid
Omdat afscheid heel natuurlijk kan zijn