Natuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaart natuurkist en troostNatuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaart Bert Jansen VenneboerNatuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaartNatuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaartNatuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaart GinkgoNatuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaart GinkgoNatuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaart Ginkgo

Showroom van het Leven

In de vorige blog heb je kunnen lezen over de openstelling van de Showroom van het Leven aan de Heuvel 25c in Oss door uitvaartbegeleider Natuurlijk Afscheid. Inmiddels zijn we drie weken onderweg en wordt de showroom goed bezocht door mensen met een concrete vraag, bezoekers die inspiratie willen opdoen of toevallig langslopen en even binnen wippen.

In de komende weken organiseert uitvaartbegeleider Natuurlijk Afscheid verschillende activiteiten, waaronder een Open Coffee voor nabestaanden. Je bent welkom om in de showroom een kopje koffie te komen drinken met een heus troostkoekje erbij en om andere nabestaanden te ontmoeten en met elkaar van gedachten te wisselen hoe het is om alleen te zijn of hoe je omgaat met rouw. Je bent een luisterend oor voor elkaar.

 

Natuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaart Welkom in de Showroom van het Leven

De Open Coffee is er op een ochtend en een middag:

dinsdag 3 oktober van 10.00 uur tot 12.00 uur

en

dinsdag 10 oktober van 14.00 uur tot 16.00 uur

Adres: Heuvel 25c in Oss

 

Natuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaart Omdat afscheid heel natuurlijk kan zijn

Activiteiten in de Showroom van het Leven

Naast uitvaartproducten biedt de showroom een reeks inspirerende lezingen en workshops over onderwerpen als duurzaamheid, rouwverwerking en persoonlijke rituelen. Experts delen hun boeiende kennis en ervaring op deze terreinen.
Hier vind je een actueel overzicht van de activiteiten met de datum en het tijdstip:

Natuurlijk Afscheid uitvaartzorg duurzame uitvaart Ingang Showroom van het Leven

Mocht je in de buurt zijn van Oss of geïnteresseerd zijn dan ben je van harte welkom in de Showroom van het Leven, Heuvel 25c te Oss.

 

Natuurlijk Afscheid
Omdat afscheid heel natuurlijk kan zijn